Over Marjan

In 1990 ben ik afgestudeerd als psycholoog aan de UvA (Universiteit van Amsterdam). Vervolgens heb ik een trainersopleiding aan diezelfde UvA gevolgd. In 2010 ben ik gecertificeerd als personal coach. Ik volg regelmatig cursussen en trainingen om mijn deskundigheid up-to-date te houden.

Al bijna 30 jaar werk ik met veel plezier fulltime als psycholoog, communicatietrainer en coach. Ik heb ruim 10 jaar gewerkt bij een middelgroot trainingsbureau, een kijkje genomen bij een outplacement bureau, vervolgens een loopbaancentrum opgericht en meer dan 10 jaar gewerkt bij twee loopbaancentra.

En nu werk ik al weer jaren in mijn eigen praktijk in Hilversum: ik begeleid mensen kortdurend (doorgaans 6 tot 10 sessies) en oplossingsgericht.

Een persoonlijke benadering en integriteit in de dienstverlening vind ik belangrijk.
Als psycholoog werk ik vertrouwelijk volgens de gedragscode van het Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP).

Wat ervaren cliënten na afloop?
Mensen die bij mij in coaching en/of training zijn geweest ervaren na afloop weer hun persoonlijke vitaliteit en kracht en zijn in staat om lastige werk- of privé situaties het hoofd te bieden.
Ik hoor en lees na afloop in de evaluatieformulieren o.a. terug dat cliënten zich door mij erkend voelen en veiligheid ervaren om bv. ook voor de video (alleen als je dat echt wilt!) te oefenen met nieuw of ander gedrag.

Waarvoor kun je bij mij terecht?
Alle communicatie en stressproblemen die je op je werk en privé ervaart (van werkstress/ burn-out, spreken in het openbaar, timemanagement tot o.a. conflicthantering)
Ook bij job-crafting, een training presentatietechnieken of een cursus situationeel leidinggeven voor beginnend leidinggevenden, kan ik je begeleiden.

Maak een afspraak bij mij
Heb je nog vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Bel mij voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of vul mijn contactformulier in als je vragen hebt. Heb je een vraag, klacht of probleem over werk, ik help je graag verder in mijn praktijk