Coaching Hilversum

Met coaching krijg je meer grip op je leven, maar je kunt ook met mij grote en kleine levensvragen onderzoeken. Zo krijg je inzicht in hoe je je gedrag kunt veranderen, in hoe je denkt en hoe jij je voelt. Hier kun je achter komen door heel bewust tijd voor jezelf vrij te maken. Om zo je leven beter te kunnen regisseren. Op zoek naar coaching in omgeving van Hilversum? Zoek niet verder! Coach Hilversum helpt je graag verder.

Want in de meest ideale situatie ga je dagelijks met plezier naar je werk en zit je lekker in je vel terwijl je elke uitdaging aan gaat die op je pad komt. Alleen is dat niet altijd het geval. En nu heb je er misschien al langer over nagedacht en met wat mensen over gesproken. Nu is het tijd om in actie te komen.

Coachbare onderwerpen die ik vaak voorbij zie komen:

  • Hoe kan ik op een goede manier omgaan met stresssituaties op het werk?
  • Ik neem vaak teveel hooi op mijn vork, hoe stel ik hieraan grenzen?
  • Hoe kan ik opkomen voor mijn wensen en belangen?
  • Hoe kan ik spreken in een groep? Of.. Spreken in het openbaar?
  • Wat doe ik met de collega die vaak een andere mening heeft?
  • Hoe pak ik een conflict aan? Omgaan met kritiek, hoe doe je dat?
  • Hoe zorg ik er voor om niet opgebrand te raken op mijn werk?
  • Hoe kan ik m.b.v. time-management mijn werktijd beter bewaken?

Maar ook als je een hele andere vraag hebt, dan kun je bij mij aankloppen. Want ik help je graag om je persoonlijke effectiviteit te vergroten, assertiever te worden of het leren hanteren van stresssituaties.

De werkwijze bij een coaching-traject is oplossingsgericht

Als je kiest voor een traject bij coaching Hilversum dan werk ik aan het vergroten van jouw communicatieve vaardigheden, persoonlijke effectiviteit en omgaan met (werk)stress.

Mijn werkwijze is praktisch en concreet. Ik zoek met jou naar werkbare oplossingen en handvatten voor concrete persoonlijke (werk)situaties die als probleem worden ervaren. Voorbeelden uit jouw werk- of privé leven zullen altijd als uitgangspunt dienen. Mogelijke oplossingen worden geanalyseerd: je krijgt theorie hierover mee in een cursusmap en de benodigde vaardigheden kunnen worden geoefend met behulp van rollenspelen. Van de rollenspelen kunnen video-opnames gemaakt worden, aan de hand waarvan jij feedback krijgt. We kijken samen hoe deze oplossingen en vaardigheden in jouw werksituatie daadwerkelijk kunnen worden toegepast.

Je krijgt huiswerkopdrachten altijd per email toegestuurd. Ter voorbereiding stuur jij de gemaakte huiswerkopdrachten naar een beveiligd mailaccount vóór de volgende bijeenkomst terug.

Neem contact met mij op om in een vrijblijvend kennismakingsgesprek te kijken of ik je van dienst kan zijn.