Werken aan onzekerheid en zelfvertrouwen

Bij mij kun je ook terecht als je aan je zelfvertrouwen wilt werken. Heb je problemen met bepaalde (sociale) situaties en zit je af en toe niet helemaal lekker in je vel? Ben je bang om voor een groep te staan of voel je je dom?

Inzicht krijgen in jezelf door Psycholoog Hilversum

Je zult tijdens onze gesprekken een helderder inzicht krijgen in je eigen capaciteiten en jezelf beter leren accepteren. Daarnaast leer je op jouw manier je beter te redden in situaties die voorheen veel spanning, stress of angst opriepen. Wanneer je je zelfverzekerder gaat voelen, zal je ervaren dat de kijk op het leven en op wat op je pad komt, ten positieve zal veranderen.

Onzekerheid houd je tegen
Heb je moeite met het leggen van nieuwe sociale contacten, het voeren van bepaalde gesprekken of met andere sociale uitdagingen? Of zie je op tegen een toets omdat je bang bent dat je het niet haalt? Heb je andere persoonlijke moeilijkheden die je tegenhouden om iets te ondernemen? Twijfel je door de onzekerheid of jouw baan wel echt bij je past? Bijna altijd ligt onzekerheid en de angst voor het onbekende ten grondslag aan het niet uitvoeren van bepaalde acties die wij als uitdagend ervaren. Onze onzekerheid (en de pijn die we ervaren bij falen) is hier vaak dermate groot dat we liever blijven zitten en een bekend patroon blijven herhalen, dan dat we de acties ondernemen die ons helpen vooruit te gaan. Grappig genoeg weten wij natuurlijk ook wel dat niets doen ons niet brengt waar we willen komen.

Ik kan je goed helpen bij het versterken van je zelfvertrouwen en daarmee bij het aanpakken en aangaan van de moeilijke dingen in het leven.

Contact opnemen met Psycholoog Hilversum

Bel mij of vul mijn contactformulier in als je vragen hebt. Het maakt niet uit wat je vraag, klacht of probleem is, ik help je graag.