Mijn tarief

Ik vind het belangrijk dat we de tijd hebben. Daarom duren kan het zijn dat een sessie bij mij niet 45 minuten duurt zoals gebruikelijk, maar 60 minuten.

Mijn tarief
Reguliere individuele sessies van 60 minuten €89.

De voordelen van begeleiding bij mij

 • Een persoonlijke benadering
  Kleinere praktijken zoals die van mij besteden in de regel meer aandacht aan hun cliënten: je bent bij mij geen nummer, het is persoonlijker, directer en ik werk met meer persoonlijke toewijding.
 • Mijn sessies zijn langer
  In plaats van de gebruikelijke 45 minuten, die veel van mijn collega’s gebruiken, duurt een sessie bij mij 60 tot 75 minuten.
 • Kennismakingsgesprek
  Tijdens onze eerste afspraak maken we kennis met elkaar zodat we af kunnen stemmen of ik je goed kan helpen.
 • Vooraf inschrijven
  Als je 6 sessies bij mij vooraf afneemt, dan betaal je €490 in plaats van €534, inclusief werkboek.

Aan het einde van de maand krijg je van mij een factuur. De kosten voor mijn trajecten worden niet vergoedt door ziektekostenverzekeringen.

Is vergoeding door de werkgever mogelijk?
Wanneer je te maken hebt met werkstress of werk-gerelateerde problemen dan komt het regelmatig voor dat jouw werkgever graag de kosten voor een traject wil vergoeden. Zeker omdat het veel duurder is voor de werkgever wanneer je ziek wordt of uitvalt door werkstress. Doorgaans is er op je werk een budget beschikbaar in het kader van Training, Opleiding & Ontwikkeling of ter preventie van stress en ziekte.

Tot 48 uur voor aanvang kan je kosteloos je sessie verzetten. Ben je te laat, dan breng ik de kosten alsnog in rekening

Neem contact met mij op
Bel mij of vul mijn contactformulier in als je vragen hebt. Het maakt niet uit wat je vraag, klacht of probleem is, ik help je graag.